• +40 751 569 262
  • office@butoiulcuinghetata.ro
  • Str. Ion Neculce nr. 65, Bucuresti

TERMENI SI CONDITII

Site-ul ​www.butoiulcuinghetata.ro („Site”) este proprietatea MAIA ICE CREAM SRL, avand sediul in Bucuresti, Str. Pietei, Nr. 33-35, Sector 1, cod unic de inregistrare RO28295602 si numarul de  inregistrare in Registrul Comertului J40/4075/2011(“Societatea”).

Accesarea Site-ului implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Drepturile de autor ale Societatii asupra informatiilor publicate pe Site, precum si intregul continut al Site-ului reprezentat de imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – sunt proprietatea Societatii si sunt aparate de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Securitatea datelor personale ale utilizatorilor Site-ului (“Clienti” sau individual “Clientul”) consta in garantarea datelor furnizate pentru procesarea unei comenzi pe Site. Datele furnizate vor fi folosite pentru a livra produsele comandate prin Site, pentru a comunica noutatile oferite de Societate prin magazinul sau online si punctele sale de lucru si pentru statistici interne.

Clientii sunt obligati ca, in momentul efectuarii unei comenzi prin intermediul Site-ului, sa accepte termenele de livrare, pret, cantitate etc.

Plata produselor se efectueaza in avans prin transfer bancar sau numerar in momentul ridicarii lor de la punctele de lucru ale Societatii ori in momentul livrarii. Plata se face in conformitate cu bonul fiscal sau cu factura emisa in baza produselor comandate.

In cazul renuntarii la comanda, Clientul se obliga sa anunte in cel mai scurt timp acest lucru.

Pentru contact se poate folosi rubrica contact disponibila pe Site.

METODE DE PLATA

In magazinul nostru online aveti posibilitatea de a achita cu plata ramburs la livrare sau prin transfer bancar conform facturii emise in baza comenzii. Metodele noastre de plata sunt:

  1. Plata Ramburs la livrare

Plata se face in sistem ramburs (numerar la la livrare). Modalitatea aceasta de plata presupune achitarea comenzii in momentul livrarii coletului.

  2. Transfer bancar

Daca ati ales metoda de plata prin transfer bancar este necesar sa ne comanunicat toate datele necesare emiterii facturii proforme.

LIVRARE SI RETUR

Livrare. Livrarea se face zilnic. In cazul in care comanda a fost plasata pana la ora 12:00, livrarea se va realiza in cursul zilei respective. Comenzile plasate dupa ora 12:00 vor fi livrate in ziua calendaristica urmatoare.

Denuntarea unilaterala. Clientii au dreptul de a ne notifica in scris, prin e-mail la office@butoiulcuinghetata.ro sau la unul din numerele de telefon +40 749 406 361 sau +40 751 569 262 ca doresc sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, insa doar pentru produsele care nu sunt susceptibile de a se deteriora sau expira rapid (pentru care nu mai exista posibilitatea de a fi returnate, o data ce clientii au intrat in posesia lor). Returnarea produselor se va face fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care clientii au comunicat catre noi decizia de a returna produsele. In acest caz, clientii vor suporta costurile directe legate de returnarea produselor precum si costurile legate de diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora. Nu se accepta produsele distruse in timpul transportului sau care prezinta modificari fizice. De aceea, clientii sunt rugati sa pastreze ambalajul in care au primit produsul si sa-l returneze in acelasi ambalaj. Costul aferent returnarii produselor va fi suportat de catre clienti.

Vom rambursa contravaloarea produselor returnate prin ordin de plata, in cel mult 14 zile de la data la care am fost informati cu privire la decizia de returnare a produselor. In cazul in care in acest termen, returnarea produselor nu a avut loc, vom amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea clientilor ca produsele au fost trimise catre noi, luandu-se in considerare data care este cea mai apropiata.

In cazul lipsei conformitatii, clientul are dreptul de a ne solicita, fara plata, inlocuirea produsului in cadrul unei perioade de timp care va fi stabilita de comun acord clientul, luandu-se in considerare si scopul pentru care aceasta a fost solicitata. Perioada de timp stabilita nu va depasi 15 zile calendaristice de la data la care ne-a fost adusa la cunostinta lipsa de conformitate a produsului sau ne-a fost predat produsul neconform. Daca inlocuirea produsului nu poate avea loc in perioada stabilita, atunci comanda va fi anulata, iar contravaloarea comenzii va fi rambursata.

Produse livrate din greseala​. Daca clientilor li s-a livrat alt produs decat cel comandat ii rugam sa ne anunte cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si livrare aferente vor fi suportate de catre noi.

Procedura de returnare. In cazul in care clientul doreste sa returneze un produs in termenul de 14 zile mentionat mai sus, este rugat sa urmeze urmatorii pasi:

  1. Transmiterea intentiei de returnare la adresa de e-mail ​office@butoiulcuinghetata.ro​.
  2. Transmiterea produsului nedeteriorat, cu toate accesoriile si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate.
  3. Expedierea produsului, prin orice metoda de transport dorita de client (de ex: curier rapid, Posta Romana etc.) la adresa Strada Ion Neculce nr. 65 Sector, 1 Bucurestii, precizand pe colet „Returnare produs”. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
  4. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care clientul expediaza coletul cu plata la destinatie, vom deduce costul transportului din suma datorata.

Conform OUG 34/2014, contravaloarea comenzii dvs. va fi restituita in maximum 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de returnare. In cazul in care in acest termen, returnarea produselor nu a avut loc, vom amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea clientului ca produsele au fost trimise catre noi, luandu-se in considerare data care este cea mai apropiata. Banii se vor returna prin aceeasi metoda de plata ca si cea din comanda initiala, cu exceptia cazului in care clientul doreste sa schimbe metoda de plata.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon +40 749 406 361 sau +40 751 569 262 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa office@butoiulcuinghetata.ro.

Logo-Butoiul-cu-Inghetata-R-website-footer-2023
ISO-14001-PNG-butoiulcuinghetata.ro-footer-2023
Fii la curent cu noutatile Butoiul cu Inghetata
Ne gasiti si pe