Intrucat suntem pasionati de tot ce-i dulce, pe langa inghetata la butoi pe care o preparam, ne-am gandit sa cream si torturi, tarte si prajituri de casa. Cum altfel sa fie emotiile din cadrul unui eveniment mai savuroase daca nu bucurandu-va papilele gustative cu unele dintre cele mai delicioase torturi?
Torturile si prajiturile sunt realizate din ingrediente de cea mai buna calitate precum ciocolata neagra 72%, ciocolata alba 35%, frisca 35%, unt 82% si lapte 3,5%. Totodata, folosim creme fierte pe foc sau baie de aburi, iar aromele sunt date de ingrediente naturale, cum ar fi baton de vanilie, coaja de lime/lamaie, capsuni/fructe de padure/visine proaspete, rom samd.
Dimensiunea tortului se stabileste in functie de numarul de persoane, cu mentiunea ca, o portie medie/ persoana are 120g.
Butoiul cu Inghetata
Tarte

Tarta cu Lamaie si bezea
Contine: crema de vanilie, crema de lamaie, mousse ciocolata neagra

Tarta cu Mousse alb-negru
Contine: mousse ciocolata alba, mousse ciocolata neagra, crema ganache

Tarta cu Mousse de capsuni si vanilie
Contine: crema vanilie, mousse ciocolata alba, capsuni