Oriunde si la orice varsta, bucuria resimtita cand savuram o inghetata delicioasa are, parca, aceeasi intensitate si aceeasi puritate ca cele traite de un copil. Mereu ca o veste buna, inghetata are superputerea de a lumina si insenina orice fata.
Cu multi ani in urma, pe ulitele satelor romanesti, oamenii mici si mari, cu acelasi entuziasm, se adunau in jurul celor mai iubiti dintre pamanteni – cei care faceau si ofereau inghetata. Facuta la butoi, in zapada, cu sare si cu gheata, munca asidua era in deplin rasplatita mai mult prin zambetele largi si prin sentimentul ca orice zi poate fi mai buna…doar cu o inghetata. Prin acest adevar a luat nastere Butoiul cu Inghetata, care spune o poveste prin fiecare inghetata realizata.
100%
inghetata
naturala
Da, este efectiv un butoi cu gheata, cu o capacitate de 50 de kg, in care se prepara inghetata de la ZERO, cu ingrediente naturale, alese cu atentie, ce respecta standardele inalte de calitate. In butoi se pune o oala mare din inox in care se amesteca laptele gras cu crema pentru fiecare sortiment, pana ingheata continutul.
„Este o afacere pe care am pornit-o pentru a arata oamenilor ca romanii pot face si altceva decat sa importe lucruri. Mi-am propus sa aduc traditia in modernitate. Am pornit in 2011, cu niste masini de inghetata cu care mergeam printre blocuri in Bucuresti. Neavand prea multe evenimente, mi-am zis ca trebuie sa gasesc un lucru, ceva cu care sa merg la inima”, marturiseste Adrian.
Un concept inovator si onest, ce a luat viata in 2015, Butoiul cu Inghetata este un brand romanesc, ce realizeaza si vinde inghetata artizanala traditionala. Inspirat de aminitirile din copilarie ale mamei creatorului si detinatorului, Adrian Menghes a reinventat Butoiul cu Inghetata. Acesta din urma imbina traditia cu tehnologia moderna, realizand inghetata naturala. Retetele sunt originale si mereu adaptate dorintelor atat de variate, putand multumi multe gusturi.
De la cei care prefera sortimentul parfait de vanilie de odinioara, ori clasicul de ciocolata, cat si pe cei care le cauta pe cele mai atipice, realizare in mod personalizat la cerere ori in functie de sezon, precum inghetata de mar si scortisoara, bere neagra, lavanda, magiun si sortimente de inghetata cu alcool, si multe altele.
De la bun inceput, pasionatii de inghetata si nu numai s-au declarat fani imediat ce au gustat inghetata.
Este un proiect 100% romanesc, ce functioneaza pe resursele nelimitate ale creatorului acestui brand, si anume: dedicarea, pasiunea si dorinta de a oferi ceva realmente delicios, romanesc si natural.
Viitorul Butoiului este populat cu multe fete insenitate atat in tara, cat si in afara ei, prin Europa. Butoiul cu inghetata aduce pe buzele tuturor delicii si savori, facute cu inventitvitate si daruire, ce imbina perfect traditiile romanesti si realitatea moderna.