• +40 217 969 056
  • office@butoiulcuinghetata.ro
  • Str. Ion Neculce nr. 65, Bucuresti
Butoiul cu Inghetata

Cum a inceput

Oriunde si la orice varsta, bucuria resimtita cand savuram o inghetata delicioasa, are, parca, aceeasi intensitate si aceeasi puritate ca cele traite de un copil. Mereu ca o veste buna, inghetata are super-puterea de a lumina si insenina orice fata.

Cu multi ani in urma, pe ulitele satelor romanesti, oamenii mici si mari, cu acelasi entuziasm se adunau in jurul celor mai iubiti dintre pamanteni – cei care faceau si ofereau inghetata. Creata la butoi, in zapada, cu sare si cu gheata, munca asidua era in deplin rasplatita mai mult prin zambetele largi si prin sentimentul ca orice zi poate, sa fie mai buna…doar cu o inghetata. Prin acest adevar a luat nastere Butoiul cu Inghetata, care spune o poveste prin fiecare inghetata realizata.

despre-noi-2019

100%

inghetata
naturala
Butoiul cu Inghetata

Este intr-adevar un Butoi?

Da, este efectiv un butoi cu gheata, cu o capacitate de 50 de kg, in care se prepara inghetata de la ZERO, cu ingrediente naturale, alese cu atentie, respectand standarde calitative inalte. In butoi se pune o oala mare din inox in care se amesteca laptele gras cu crema pentru fiecare sortiment, pana ingheata continutul.

„Este o afacere pe care am pornit-o pentru a arata oamenilor ca romanii pot face si altceva decat sa importe lucruri. Mi-am zis sa aduc traditia in modernitate. Am pornit in 2011, cu niste masini de inghetata cu care mergeam printre blocuri in Bucuresti. Neavand prea multe evenimente, mi-am zis ca trebuie sa gasesc un lucru, ceva cu care sa merg la inima”, marturiseste Adrian.

Butoiul cu Inghetata

Din 2015

Un concept inovator si onest ce a luat viata in 2015, Butoiul cu Inghetata este un brand romanesc, ce realizeaza si vinde inghetata traditionala. Inspirat de aminitirile din copilarie ale mamei creatorului si detinatorului, Adrian Menghes a reinventat Butoiul cu Inghetata. Acesta din urma imbina traditionalul cu tehnologia moderna, realizand inghetata naturala. Retetele sunt originale si mereu adaptate dorintelor atat de variate, putand multumi multe gusturi, atat pe cei care fie prefera sortimentul parfait de vanilie de odinioara, ori clasicul de ciocolata, cat si pe cei care le cauta pe cele mai atipice, realizare in mod personalizat la cerere ori in functie de sezon, precum de mar si scortisoara, bere neagra, lavanda, magiun si sortimente de inghetata cu alcool etc.

Butoiul cu Inghetata

Butoiul in viitor

De la bun inceput pasionatii de inghetata si nu numai s-au declarat fani imediat ce au gustat inghetata.

Este un proiect romanesc 100%, ce functioneaza pe resurse nelimitate si anume dedicarea, pasiunea si dorinta de a oferi ceva realmente delicios, ramanesc si natural, ale creatorului brandului.

Viitorul Butoiului este populat cu multe fete insenitate de inghetata proprie, atat in tara cat si in afara ei, prin Europa, purtand pe buzele celor care savureaza sortimentele si mai variate si inventive, imbinarea perfecta intre traditiile romanesti si realitatea moderna.

Fii la curent cu noutatile Butoiul cu Inghetata
Ne gasiti si pe