• +40 749 406 361
  • +40 751 569 262
  • office@butoiulcuinghetata.ro
  • Str. Ion Neculce nr. 65, Bucuresti

De unde cumpar inghetata?

Puteti comanda inghetata in orice cantitate dorita, via telefon ori e-mail, cu ridicare personala din laboratorul propriu de pe Str. Ion Neculce nr. 65, Bucuresti ori cu livrare la adresa indicata.

De asemenea, ne gasiti, in sezon (de regula incepand cu luna martie pana pe la mijlocul lunii octombrie) in parcul de aventura Edenland Park, in Balotesti, la casuta Butoiul cu Inghetata, in fiecare weekend.


Ce sortimente de inghetata aveti?

Producem peste 10 sortimente de inghetata pe care va invitam sa le descoperiti AICI (link catre pagina de sortimente), toate realizate natural, pe baza de ingrediente atent selectionate.


Cat costa inghetata?

Pretul variaza in functie de sortiment astfel:

– Inghetata (Butoiul cu inghetata) – 50 lei/kg (diverse sortimente)*

  • Inghetata vanilie/cacao – 23 lei/kg
  • Sorbet – 50 lei/kg*
  • Parfait vanilie/ciocolata – 10 lei/ buc (cantitate 100g +/- 10g)
  • Inghetata la borcan – 65 lei/kg

– Inghetata modelata (in forma de fructe) – 65 lei/kg (cantitate pentru o forma 120g +/- 10g)

*Daca se efectueaza plata in numerar, in momentul livrarii comenzii, pretul pentru produsele Inghetata (Butoiul cu inghetata) si respectiv Sorbet, va fi de 45 lei/kg.


Cum se prepara inghetata?

Inghetata se prepara prin introducerea compozitiei intr-un cilindru de inox, care, la randul sau se introduce intr-un butoi, in jurul caruia se adauga gheata si sare (pentru a grabi procesul de inghetare).

Ulterior, se incepe rotirea cilindrului de inox, manual, timp de aproximativ 4 ore. Dupa, este depozitata in loc ce respecta criteriile sanitare si de mediu necesare.


Cum aflu daca produsele contin alergeni?

Lista de alergeni poate fi consultata AICI (link catre pagina din website numita Lista de alergeni)


Sustineti workshopuri demonstrative de producere a inghetatei?

Participam la multe evenimente urbane si nu numai, in cadrul carora sustinem ocazional demonstratii cu inghetata realizata manual, in butoi, pe care o oferim gratuit, persoanelor participante la eveniment, in functie de specificul acestuia, ex: copiilor  de 1 iunie; femeilor de 1 martie; clientilor locatiei unde are loc evenimentul etc.


Aveti si alte produse in afara de inghetata?

Da, avem in oferta de produse si torturi si prajituri, ideale in mod deosebit pentru evenimente. Oferta poate si consultata AICI (link catre pagina de Torturi si prajituri).

 

Fii la curent cu noutatile Butoiul cu Inghetata
Ne gasiti si pe