Intrebari frecvente | Butoiul cu inghetata
  • +40 751 569 262
  • office@butoiulcuinghetata.ro
  • Str. Ion Neculce nr. 65, Bucuresti

De unde cumpar inghetata?

Poti comanda inghetata, online pe magazinul disponibil AICI  in orice cantitate doresti, via telefon ori e-mail, cu ridicare personala din laboratorul propriu de pe Str. Ion Neculce nr. 65, Bucuresti ori cu livrare la adresa indicata in formularul de comanda (disponibila DOAR pentru Bucuresti si Ilfov).

RETINE CA:

  • In cazul in care ai ales cu ridicare a comenzii din Str. Ion Neculce nr. 65, Bucuresti, e nevoie sa ne suni in prealabil cu minim 30 de minute (telefoane: +40 749 406 361 sau +40 751 569 262) pentru a verifica disponibilitatea de preluare.
  • De asemenea, pentru comenzile cu ridicare din Str. Ion Neculce nr. 65, Bucuresti, beneficiezi de pret preferential si anume 45 lei/500 gr si 90 lei/ 1 kg.

Ne gasesti, in sezon (de regula, incepand cu luna martie pana pe la mijlocul lunii octombrie), in parcul de aventura Edenland Park, in Balotesti, la casuta Butoiul cu Inghetata, in fiecare weekend.


Ce sortimente de inghetata aveti?

Producem peste 30 sortimente de inghetata artizanala, pe care te invitam sa le descoperi AICI, toate realizate natural, pe baza de ingrediente atent selectionate, 100% naturale.


Cat costa inghetata?

Preturile pentru inghetata sunt dupa cum urmeaza:

  • pentru comenzile cu livrare in Bucuresti:

1 kg – 120 lei
500 gr – 60 lei
taxa de transport 15 lei pentru comenzile sub 200 lei
livrare gratuita pentru comenzile de peste 200 lei

  • pentru comenzile cu livrare in Ilfov:

1 kg – 120 lei
500 gr – 60 lei
taxa de transport 25 lei pentru comenzile sub 250 lei
livrare gratuita pentru comenzile de peste 250 lei

  • pentru comenzile cu ridicare din tr. Ion Neculce nr. 65, Bucuresti (cu telefon in prealabil cu minim 30 de minute):

1 kg – 120 lei 90 lei
500 gr – 60 lei 45 lei

Pretul pentru torturile de inghetata este de 130 lei/ kg, iar taxa de livrare este de 25 lei, atat pentru Bucuresti cat si pentru Ilfov.


Cum se prepara inghetata?

Inghetata artizanala se prepara prin introducerea compozitiei intr-un cilindru de inox, care, la randul sau se introduce intr-un butoi, in jurul caruia se adauga gheata si sare (pentru a grabi procesul de inghetare).

Ulterior, se incepe rotirea cilindrului de inox, manual, timp de aproximativ 4 ore. Dupa, este depozitata in loc sigur, ce respecta rigorile sanitare si de mediu.


Cum aflu daca produsele contin alergeni?

Lista de alergeni poate fi consultata AICI.


Sustineti workshopuri demonstrative de producere a inghetatei?

Participam la multe evenimente urbane si nu numai, in cadrul carora sustinem ocazional demonstratii cu inghetata realizata manual, in butoi, pe care o oferim gratuit, persoanelor participante la eveniment, in functie de specificul acestuia. Ex: copiilor  de 1 iunie, femeilor de 1 martie, clientilor locatiei unde are loc evenimentul etc..


Aveti si alte produse in afara de inghetata?

Da, avem in oferta de produse si torturi, tarte si prajituri, ideale in mod deosebit pentru evenimente. Oferta poate fi consultata AICI

Logo-Butoiul-cu-Inghetata-R-website-footer-2023
ISO-14001-PNG-butoiulcuinghetata.ro-footer-2023
Fii la curent cu noutatile Butoiul cu Inghetata
Ne gasiti si pe