Intrebari frecvente | Butoiul cu inghetata | Comenzi, livrari si evenimente
  • +40 749 406 361
  • +40 751 569 262
  • office@butoiulcuinghetata.ro
  • Str. Ion Neculce nr. 65, Bucuresti

De unde cumpar inghetata?

Poti comanda inghetata in orice cantitate doresti, via telefon ori e-mail, cu ridicare personala din laboratorul propriu de pe Str. Ion Neculce, nr. 65, Bucuresti ori cu livrare la adresa indicata.

De asemenea, ne gasesti, in sezon (de regula, incepand cu luna martie pana pe la mijlocul lunii octombrie), in parcul de aventura Edenland Park, in Balotesti, la casuta Butoiul cu Inghetata, in fiecare weekend.


Ce sortimente de inghetata aveti?

Producem peste 30 sortimente de inghetata artizanala, pe care te invitam sa le descoperi AICI, toate realizate natural, pe baza de ingrediente atent selectionate, 100% naturale.


Cat costa inghetata?

Pretul variaza in functie de sortiment, astfel:

– Inghetata (Butoiul cu inghetata) – 50 lei/kg (diverse sortimente)*

  • Inghetata vanilie/cacao – 23 lei/kg
  • Sorbet – 50 lei/kg*
  • Parfait vanilie/ciocolata – 10 lei/ buc (cantitate 100g +/- 10g)
  • Inghetata la borcan – 65 lei/kg

– Inghetata modelata (in forma de fructe) – 65 lei/kg (cantitate pentru o forma 120g +/- 10g)

*Daca se efectueaza plata in numerar, in momentul livrarii comenzii, pretul pentru produsele Inghetata (Butoiul cu inghetata) si respectiv Sorbet, va fi de 45 lei/kg.


Cum se prepara inghetata?

Inghetata artizanala se prepara prin introducerea compozitiei intr-un cilindru de inox, care, la randul sau se introduce intr-un butoi, in jurul caruia se adauga gheata si sare (pentru a grabi procesul de inghetare).

Ulterior, se incepe rotirea cilindrului de inox, manual, timp de aproximativ 4 ore. Dupa, este depozitata in loc sigur, ce respecta rigorile sanitare si de mediu.


Cum aflu daca produsele contin alergeni?

Lista de alergeni poate fi consultata AICI.


Sustineti workshopuri demonstrative de producere a inghetatei?

Participam la multe evenimente urbane si nu numai, in cadrul carora sustinem ocazional demonstratii cu inghetata realizata manual, in butoi, pe care o oferim gratuit, persoanelor participante la eveniment, in functie de specificul acestuia. Ex: copiilor  de 1 iunie, femeilor de 1 martie, clientilor locatiei unde are loc evenimentul etc..


Aveti si alte produse in afara de inghetata?

Da, avem in oferta de produse si torturi, tarte si prajituri, ideale in mod deosebit pentru evenimente. Oferta poate fi consultata AICI

Fii la curent cu noutatile Butoiul cu Inghetata
Ne gasiti si pe