• +40 217 969 056
  • office@butoiulcuinghetata.ro
  • Str. Ion Neculce nr. 65, Bucuresti

Inspirat de povestile din copilarie ale mamei sale, Adrian Menghes, creatorul conceptului Butoiul cu Inghetata, a cautat indelung si neostenit, in lung si-n lat prin zona olteneasca, sa afle secretele modului de preparare a inghetatei traditionale romanesti.

Cum-preparam-inghetataStaruinta a dat roade si, cu ajutorului lui nea Ion din Valcea, care facuse inghetata de peste 60 de ani, a readus intr-un mod inventiv, in randul cautatorilor de zile insorite de inghetata, un deliciu natural realizat in butoiul cu gheata.

Inghetata se prepara prin introducerea compozitiei intr-un cilindru de inox, care, la randul sau se introduce intr-un butoi, in jurul caruia se adauga gheata si sare (pentru a grabi procesul de inghetare). Ulterior, se incepe rotirea cilindrului de inox, manual, timp de aproximativ 4 ore. Dupa, aceea este depozitata in loc ce respecta criteriile sanitare si de mediu necesare.

Retetele sunt originale si se folosesc ingrediente naturale.

Realizam inghetata de la ZERO si cream manual cremele necesare pentru arome, precum pasta sa fistic, cea de vanilie samd. Credem in livrarea unui produs pe cat de gustos pe atat de onest cu degustatorul, astfel ca nu folosim esente ori alti aditivi artificiali.

Fii la curent cu noutatile Butoiul cu Inghetata
Ne gasiti si pe