• +40 751 569 262
  • office@butoiulcuinghetata.ro
  • Str. Ion Neculce nr. 65, Bucuresti

Inspirat de povestile din copilarie ale mamei sale, Adrian Menghes, creatorul conceptului Butoiul cu Inghetata, a cautat indelung si neostenit, in lung si-n lat prin zona olteneasca, sa afle secretele modului de preparare a inghetatei traditionale romanesti.

Cum-preparam-inghetataStaruinta a dat roade si, cu ajutorului lui nea Ion din Valcea, care facuse inghetata de peste 60 de ani, a readus intr-un mod inventiv, in randul cautatorilor de zile insorite de inghetata, un deliciu natural realizat in butoiul cu gheata.

Inghetata se prepara prin introducerea ingredientelor intr-un cilindru de inox, care, la randul sau se introduce intr-un butoi, in jurul caruia se adauga gheata si sare (pentru a grabi procesul de inghetare). Ulterior, se incepe rotirea cilindrului de inox, manual, timp de aproximativ 4 ore. Dupa aceea, inghetata este depozitata in loc sigur, ce respecta criteriile sanitare si de mediu necesare.

Retetele sunt originale si se folosesc doar ingrediente naturale.

Realizam inghetata de la ZERO si cream manual cremele necesare pentru arome, precum pasta de fistic, pasta de vanilie si multe altele din sortimentele noastre. Nu folosim aditivi artificiali sau esente sintetice. Inghetata noastra este gustoasa si onesta cu degustatorii sai.

ISO 14001:2015

ISO-14001-PNG-butoiulcuinghetata.ro-footer-2023Intrucat ne-am asigurat de la bun inceput ca respectam toate conditiile de siguranta si igiena optime in prepararea inghetatei, avem, in acest sens, implementat si mentinem un Sistem de Management in conformitate cu cerintele standardului: ISO 14001:2025 / SR EN ISO 14001:2015.

Logo-Butoiul-cu-Inghetata-R-website-footer-2023
ISO-14001-PNG-butoiulcuinghetata.ro-footer-2023
Fii la curent cu noutatile Butoiul cu Inghetata
Ne gasiti si pe